Over Ons

Kringloopcentrum Voorschoten/Valkenburg

Wij van de Kringloop staan altijd voor u klaar. U kunt bij ons terecht om spullen in te leveren of op te laten halen. Wij doen dit tijdens de coronacrisis op afspraak om uw en onze veiligheid te waarborgen. U kunt via onze contactpagina een afspraak maken.  

U kunt ook bij ons terecht voor het legen van uw woning. Wij komen dan langs om vrijblijvend een offerte op te maken. In dit geval leveren wij bezemschoon en naar wens van verhuurder of makelaar op. U kunt via onze contactpagina een afspraak maken of via www.ontruimingservicevoorschoten.nl 

Naast onze standaard diensten helpen wij ook graag mee bij mensen of gezinnen die tussen schip en wal vallen. Dus heeft u hulp nodig en weet u niet meer waar u terecht moet? Neem dan even contact met ons op en wij kijken vrijblijvend of wij u kunnen helpen. 

In onze webshop en op onze marktplaats kunt u spullen bij ons kopen. U kunt ook altijd bellen om te vragen of wij iets hebben. Hiervoor hebben wij op de klantenservice pagina ook een “ik zoek” formulier toegevoegd. Zo kunt u gemakkelijk vragen of wij iets hebben. Wij nemen dan dezelfde werkdag contact op. 

 
 
 
0

Je winkelwagen