Ontruimingen Voorschoten

Ontruimingen Voorschoten, vandaag bellen en morgen al geregeld !

www.ontruimingservicevoorschoten.nl

Wij ontruimen in Voorschoten en omgeving uw woning, pand of schuur snel en vakkundig en dat tegen aantrekkelijke prijzen! Kringloopcentrum Valkenburg is niet alleen hét adres voor leuke en scherp geprijsde spullen.  Gaat u verhuizen of moet een woning schoon worden opgeleverd, en wilt u van uw spullen of inboedel af? Dan is kringloopcentrum Valkenburg nog steeds uw aanspreekpunt.

Wij verzorgen ontruimingen in alle gemeenten in de regio Voorschoten, Valkenburg, Wassenaar en omstreken en dat tegen veelal lagere prijzen dan de gemiddelde ontruimingsdienst. En dat doen wij snel, betrouwbaar en professioneel. Als u vandaag belt, is uw woning desgewenst dezelfde maand ontruimd en wordt deze bezemschoon opgeleverd. Wij komen graag eerst even bij u langs en bespreken uw specifieke wensen. Vervolgens maken wij vrijblijvend een prijsofferte, waarna u bepaalt wanneer uw woning, pand of schuur leeg moet zijn.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan, of maak op www.ontruimingservicevoorschoten.nl een afspraak dan komen we kijken. Wij zijn 6 dagen per week geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Tot ziens bij Kringloopcentrum Valkenburg

Telefoon: 06-14758186 / 071 532 6258

E-mail: info@kringloopvoorschoten.eu

Bloemenlaan 1B
2235 EM Valkenburg ZH