Ontruimingen Voorschoten

Spread the love

Ontruimingen Voorschoten, vandaag bellen en morgen al geregeld !

Wij ontruimingen in Voorschoten e/o uw woning, pand of schuur snel en vakkundig. Kringloopcentrum Voorschoten is niet alleen hét adres voor leuke en scherp geprijsde spullen. Ook verzorgen wij de ontruiming van uw woning, pand of schuur. En dat tegen aantrekkelijke prijzen! Gaat u verhuizen of moet een woning schoon worden opgeleverd, en wilt u van uw spullen of inboedel af? Dan is kringloopcentrum Voorschoten uw aanspreekpunt.

Wij verzorgen ontruimingen in alle gemeenten in de regio Voorschoten, Leiden en omstreken en dat tegen veelal lagere prijzen dan de gemiddelde ontruimingsdienst (zoals de gemeente). En dat doen wij snel en professioneel. Als u vandaag belt, is uw woning desgewenst dezelfde maand ontruimd en wordt deze bezemschoon opgeleverd. Wij komen graag eerst even bij u langs en bespreken uw specifieke wensen. Vervolgens maken wij vrijblijvend een prijsofferte, waarna u bepaalt wanneer uw woning, pand of schuur leeg moet zijn.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan, of maak hieronder een afspraak en dan komen we kijken. Wij zijn 6 dagen per week geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Tot ziens bij Kringloopcentrum Voorschoten

 

Kringloopcentrum Voorschoten

Telefoon: 06-14758186 / 071 532 6258

E-mail: info@kringloopvoorschoten.eu

Johannes Vermeerplantsoen 1
2251 GP Voorschoten

Bloemenlaan 1B
2235 EM Valkenburg ZH